Juffrouw Saskia

saskia.reumkens@movare.nl 045-5452168

Mijn naam is Saskia Reumkens. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter in Heerlen. We hebben ook een hele lieve hond: Philou.

Sinds 2017 werk ik met veel plezier op Basisschool de Diabolo. Dit schooljaar ben ik groepsleerkracht van groep 8 en ICT’er.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en plezier beleven in een veilige (school)omgeving, om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Rust, structuur, eigenaarschap, verantwoordelijkheid en gezelligheid zijn voor mij pijlers om mijn onderwijs vorm te geven. Ik hecht veel waarde aan goed contact met collega’s en ouders, en aan het creëren van een band met kinderen, waarin zij voelen dat zij gelijken zijn en zich gewaardeerd voelen. Daarbij vind ik het belangrijk om ook de verschillen tussen kinderen te zien en hen te begeleiden bij hun cognitieve- en sociale ontwikkeling, om ze zo goed mogelijk op de toekomst voor te kunnen bereiden.

In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Verder hou ik van wandelen, series kijken, winkelen, dagjes weg, sporten en lekker eten.