Juffrouw Marga bedankt!! 

Woensdag 12 juli hebben de kinderen en het team afscheid genomen van Marga Kraft – Schulteis, want juffrouw Marga gaat met pensioen. Marga loopt al heel wat jaren rond op basisschool De Veldhof. Ze is de school binnen gekomen om te helpen als voorleesmoeder, overblijfmoeder, brigadier en ook stond ze ons bij met raad en daad. 

In 2000 is Marga bij ons begonnen als administratieve kracht, maar ze was véél meer dan dat. Voor school en kinderen was ze een soort “Wikipedia”. Je hoorde in de gangen vaak gezoem en geroep: “Marga, weet je waar….., Marga, hoe moet ik……, Marga waar ligt…., Marga wil jij even…. enz.”. 

Voor de kinderen was Marga vaak een grote troost, zoals de kinderen woensdag zelf verteld hebben bij het afscheid. Een jongen uit groep 5 bedankte Marga, omdat toen hij gevallen was in groep 2 juffrouw Marga een pleister op zijn knie plakte. Want als volwaardige BHV-er kon Marga dit als de beste.

Ook voor de overblijfmoeders was Marga de bindende factor, die altijd alles keer op keer in goede banen leidde. Marga we gaan je vreselijk missen. Voor al die jaren van steun en toeverlaat…….. 

DANK JE WEL en geniet van je welverdiende pensioen. 

Kinderen en Team de Veldhof. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details